Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

#Vilaestiueja

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès us presenta #Vilaestiueja, el programa d’activitats de lleure d’estiu per a infants i famílies per a les tardes i caps de setmana d’estiu a la ciutat.

#Vilaestiueja inclou un seguit d'activitats de format divers que vol complementar les activitats que ofereixen els casals d’estiu del municipi. Són activitats adreçades als infants i les seves famílies, en el marc de la nova realitat post Covid-19.

L’objectiu d'aquest programa és que infants i famílies gaudeixin d’una oferta d'activitats lúdiques de qualitat amb totes les garanties de seguretat i prevenció sanitària que marquen els protocols de l’etapa actual.

Tingueu en compte!

  • Totes les activitats són gratuïtes, però s'ha de fer reserva de plaça per control d'aforament. 
    Els infants han de reservar plaça a totes les activitats, en el link que s'indica en cadascun dels tallers de l'agenda d'actes. Cada dilluns s'activarà la reserva per als tallers de la setmana següent. Les persones adultes acompanyants, en cas que estigui permès, no cal que facin reserva.

  • Tots els participants hauran de dur signat el dia de l'activitat el full de responsabilitat que podreu descarregar en aquest enllaç (pdf)
  • Tallers segurs. Aquestes activitats i tallers es fan complint amb les mesures de seguretat Covid19 (distància interpersonal, mascareta i higiene de mans).
    Els infants majors de 6 anys, i els adults, hauran de dur mascareta de casa.

      

* La programació de #Vilaestiueja es podria veure alterada davant de possibles modificacions de les mesures de prevenció, seguretat i distanciament entre persones, derivades de la crisi sanitària de la COVID-19 o per causes meteorològiques.

Accessibilitat