Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

#Vilaestiueja

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès us presenta #Vilaestiueja, el programa d’activitats de lleure d’estiu per a infants i famílies per a les tardes i caps de setmana d’estiu a la ciutat.

#Vilaestiueja inclou un seguit d'activitats de format divers que vol complementar les activitats que ofereixen els casals d’estiu del municipi. Són activitats adreçades als infants i les seves famílies, en el marc de la nova realitat post Covid-19.

L’objectiu d'aquest programa és que infants i famílies gaudeixin d’una oferta d'activitats lúdiques de qualitat amb totes les garanties de seguretat i prevenció sanitària que marquen els protocols de l’etapa actual.

Enguany les activitats #Vilaestiueja es complementen amb les propostes familiars H2OCI que impulsa la Regidoria d'Esports al Complex Aquàtic.

Cada dilluns s'activarà la reserva per als tallers de la setmana següent.

  • Totes les activitats són gratuïtes, però s'ha de fer reserva de plaça per control d'aforament. 
  • Els infants han de reservar plaça a totes les activitats, en el link que s'indica en cadascun dels tallers de l'agenda d'actes.
  • Les persones adultes acompanyants, en cas que estigui permès, no cal que facin reserva.
  • Els tallers espectacle dels dies 16, 23 i 30 de juliol es fan a l’aire lliure i el públic ha d’estar assegut. Cal reservar entrada per a cada assistent, tant per a l’infant com per al responsable. En cas de no poder assistir-hi, cal anul·lar la reserva a través del correu electrònic: educacio@vilafranca.cat, indicant el codi de l'entrada (exemple: TK-KS1A1L09K).

      

* La programació de #Vilaestiueja es podria veure alterada davant de possibles modificacions de les mesures de prevenció, seguretat COVID-19 o per causes meteorològiques.

Accessibilitat