Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Educació infantil de primer cicle

Les llars d'infants són centres educatius que acullen infants fins els 3 anys d'edat. Aquesta etapa educativa no és obligatòria i és per això que les famílies poden decidir si volen escolaritzar els seus fills i filles. Tot i que l'oferta de places al nostre municipi és força elevada i s'acostuma a atendre tota la demanda, no es pot garantir que hi hagi plaça per tots els infants que la sol·licitin...

A la nostra vila hi ha un total de quatre llars d'infants públiques (les llars municipals d'infants) i quatre llars d'infants privades (una d'elles subvencionada pel Departament d'Ensenyament). 

L'assistència a les llars no és gratuïta. En el cas de les llars municipals d'infants una part del cost de la plaça està subvencionat per les administracions (Ajuntament i Diputació) i l'altra és la que han de pagar les famílies. 

Accessibilitat