Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Un grup de P-5 de l’escola Vedruna-Sant Elies visita la Policia Local

11 de desembre de 2017


La setmana passada van visitar la Policia Local de Vilafranca l’alumnat de P5 de l’Escola Vedruna-Sant Elies.  L’alumnat va demanar la realització d'aquesta visita en el marc d’un projecte que realitzen a la seva classe on treballen l’ofici de "Policia". En aquesta visita es va recordar la importància de fer servir els sistemes de retenció infantils (SRI)  i els cinturons de seguretat quan ens desplacem en cotxe. En finalitzar, la visita els alumnes van fer un obsequi al cos de la Policia Local d'un àlbum que havien treballat prèviament a l'aula, on cada alumne havia realitzat un dibuix sobre l’ofici de policia.
La Policia Local va fer l’acompanyament dels 25  alumnes i les mestres des de l’escola a les dependències de la Policia Local fins a l'escola i a l’inrevés. Des del Departament d'educació viària es va facilitar una armilla reflectant per a un desplaçament més segur.