Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

S’obre un cicle de converses entre els alumnes i professors de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

01 de juliol de 2020

El proper dijous 11 de juny arrenca una iniciativa dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística de l’Institut d’Enoturisme de Catalunya, amb l’objectiu de conèixer l’actualitat del sector, el seu present i futur, des del plantejament que els alumnes facin al professorat. Alhora, els alumnes organitzadors del cicle de xerrades volen obrir la porta a la resta de la població perquè coneguin quin és el seu aprenentatge durant el curs.

Les converses tindran lloc els dijous, a les 19h, a través del perfil @enoestudiants, a la plataforma IG Live, de l’11 de juny al 23 de juliol

La conversa que donarà inici al cicle anirà a càrrec de la directora de l’Institut, Ester Garcia, el proper dijous dia 11.

Professors com Lluís Tolosa, Begoña Fernández, César Cánovas, Carme Ruiz, Eric Enguita o Esther Millas, entre altres, respondran a les preguntes dels alumnes sobre temes d’actualitat com les oportunitats que ens deixa la crisi sanitària de la Covid-19, les noves destinacions turístiques, la paralització o reinvenció de projectes, o temes més genèrics vinculats a la formació de l’escola com la figura del guia turístic o les cates de vins: presencial o online?

Aquest cicle de converses pretén fer arribar l’opinió de professionals a totes aquelles persones particulars o professionals amb una vinculació al sector turístic i enoturístic.

També té per objectiu posar en valor la trajectòria formativa d’aquest alumnat que,  a través d’aquest cicle formatiu, han adquirit una formació de nivell superior en l’àmbit de l’enoturisme que els capacita per introduir-se en el món professional.

El CFGS de Guia, Informació i Assistència Turística és una més de les eines que té l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per promoure la Formació Professional, en tant que formació de qualitat que singularitza i reforça el territori i molt adaptada a les demandes de perfils professionals de l’entorn productiu.

La preinscripció d’aquest cicle formatiu tindrà lloc del 10 al 17 de juny. Es por trobar informació al web de l'Escola d'Enoturisme.

Accessibilitat