Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Recepció de l’alcalde a les escoles participants a l’exposició de dibuixos de la Fira del Gall

07 de març de 2019

Aquest dimecres l'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora de Promoció Turística, M. Dolors Rius, han rebut al saló de sessions de la Casa de la Vila una representació dels cursos de 3r i 4rt de totes les escoles de la Vila i de les seves mestres, per agrair en nom de la Vila la seva participació a la Fira del Gall amb la elaboració dels treballs plàstics que s'exposen a la rambla de Nostra Senyora durant les festes de Nadal amb motiu de la fira. La regidora Dolors Rius ha recordat que un total de 25 treballs de les 11 escoles de Vilafranca van ser exposats del 3 de desembre al 10 de gener.

L'alcalde Pere Regull s’ha adreçat als alumnes assistents a la recepció per fer-los conscients de la importància de la seva activitat “la Fira del Gall és un esdeveniment important a Vilafranca i és visitada cada any per 40.000 persones, la majoria dels quals veuen els treballs exposats a la rambla de Nostra Senyora. I ens ho han dit, persones de fora de Catalunya que han visitat la Fira del Gall i els han agradat molts els dibuixos”. Regull els ha felicitat expressament per la qualitat dels treballs.

L'Alcalde i la regidora de Promoció Turística han lliurat als nens i nenes que omplien el saló de sessions de la Casa de la Vila obsequis per a les seves escoles, i els han transmès la seva satisfacció pel fet de comptar cada any amb el treball dels escolars. Cada any, amb l’assessorament del servei de Recursos Pedagògics s’escull material complementari a l’aprenentatge escolar per agrair la participació de cadascun dels centres.

Accessibilitat