Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Oberta la inscripció a les proves d’accés a Cicles Formatius d’Art i Disseny de l’escola Arsenal

18 de maig de 2020

Des de dimecres passat 13 de maig i fins aquest dijous 21 de maig està obert el període d'inscripció a les Proves d'Accés a Cicles Formatius d'Art i Disseny per als estudiants o adults que volen accedir a Cicles Formatius de Grau Mitjà o de Grau Superior en el proper curs 2020-21. La inscripció a les Proves d'Accés s'ha d’efectuar per via telemàtica, dins aquest termini a través del formulari que el Departament d’Educació de la Generalitat ha posat a disposició a través del web xtec.cat.

L'Escola Municipal d’Art Arsenal, que ofereix aquests estudis a Vilafranca, ha obert un servei d'atenció sobre les Proves d'Accés a través del telèfon 93 892 13 62 i del correu escola@arsenal.cat.

Es pot consultar també el web de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, i el web de l’Ajuntament de Vilafranca per a més informació sobre la inscripció a les Proves d'Accés, les dates de realització, juntament amb les mesures organitzatives i de prevenció establertes. Igualment, s’hi podran trobar indicacions en cas que el Departament d'Educació dictamini algun canvi sobre el calendari, les condicions o el model de realització de les Proves.

També es pot trobar la informació i fer la inscripció a les proves d’accés en els enllaços següents:

Grau Mitjà

Grau Superior

El calendari previst de realització de les Proves d'Accés és el següent:

  • Proves d'Accés a Cicles de Grau Mitjà: part comuna (25 de juny), part específica (26 de juny).
  • Proves d'Accés a Cicles de Grau Superior: part comuna (29 de juny), part específica (30 de juny).