Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Oficina Municipal d’Escolarització ajuda a fer la preinscripció escolar amb una sessió online

08 de març de 2021

L’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament Vilafranca del Penedès organitza una reunió informativa online per a les famílies que han de presentar la sol·licitud de preinscripció de cara al proper curs 2021-2022.

La sessió informativa es farà el divendres 12 de març, a les 18.30h, i serà en línia a través de la plataforma ZOOM.

Durant la sessió s’informarà de les novetats en relació amb la presentació de sol·licituds de preinscripció, la documentació que s’ha d’adjuntar, el calendari, els criteris de prioritat i el barem.

El període de preinscripció ordinària comença el dia 15 de març per al segon cicle d’educació infantil i educació primària i el dia 17 de març per a l’educació secundària obligatòria.

Per participar a la sessió informativa, cal inscriure’s abans de les 13 hores del divendres 12 de març, a través del formulari https://enquestes.vilafranca.cat/enquestes/index.php/822161?newtest=Y&lang=ca

Les persones inscrites rebran l’enllaç per participar-hi per correu electrònic.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, ha explicat que l’Ajuntament ha organitzat aquesta sessió informativa “amb la voluntat d'intentar acompanyar les famílies i facilitar al màxim la gestió de la preinscripció, especialment enguany que aquest tràmit només es pot fer exclusivament de forma telemàtica”.

Accessibilitat