Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Escola d’Enoturisme celebra dissabte una jornada de portes obertes virtual

12 de maig de 2020

El proper dissabte, 16 de maig, a les 11h, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, centre de FP depenent de l’Ajuntament de Vilafranca, obrirà les portes de manera virtual per poder accedir al seu interior i conèixer les instal·lacions on s’impartirà una nova edició del cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, especialitzat en Enoturisme. La jornada de portes obertes s’havia de celebrar el passat 29 de març, però a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 va ser anul·lada.

La directora de l’escola, Ester Garcia, serà la persona encarregada d’acompanyar els usuaris que estiguin en línia a través d’un tour virtual per les instal•lacions de l’escola, i mostrarà com s’organitzaran els alumnes en les aules complint les mesures de seguretat per poder fer classes presencials mentre duri la crisi sanitària.

El tour es farà en directe per Instragram Live, en el perfil que l’escola té en aquesta plataforma @escolaenoturismecatalunya.

Amb aquesta jornada de portes obertes virtual es vol donar l’oportunitat de conèixer per dins el cicle formatiu a través de les explicacions que farà la directora, que explicarà les característiques del curs durant la visita virtual a les instal•lacions educatives.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, ha posat de relleu l’aposta per reforçar el sector vitivinícola, ja que “el territori, el patrimoni, la cultura del vi,  la vinya, l’entorn saludable... constitueixen un dels eixos que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca”.  Per la regidora, aquest cicle formatiu va molt dirigit a formar professionals en aquest àmbit, i n’ha destacat la “formació en les llengües estrangeres, la qualitat dels ponents, les possibilitats que ofereix la formació dual i l’alt percentatge d’inserció laboral, proper al 75%”.

Reunió informativa, dijous 21 de maig

D’altra banda, s’ha organitzat una reunió informativa, posterior a la visita, que tindrà lloc el dijous 21 de maig, a les 11h i a les 18h, a través de la plataforma Zoom. En aquesta reunió, conduïda també per la directora, s’atendran tots aquells dubtes que es puguin generar tant del contingut del cicle com de l’organització del curs, o pel que fa a les mesures de seguretat que s’aplicaran a l’escola.

Les inscripcions per a poder assistir a la reunió informativa s’han de realitzar a través del web de l’Escola d'Enoturisme.

Accessibilitat