Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

L’E-Connect obté el primer premi Impuls FP en la categoria d’emprenedoria CF de Grau Mitjà

04 de maig de 2021

L'Institut Eugeni d'Ors s'hi va presentar en la modalitat d'emprenedoria, amb el projecte E-Connect, i en la d'innovació, amb el projecte InnoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi respectivament.

L’E-Connect, és un concurs que premia la creativitat, el procés d’ideació, creació i exposició de les millors solucions als reptes plantejats per tres empreses del territori. Va iniciar-se el curs 19-20 i gràcies a l’èxit i els bons resultats entre les persones que hi van participar, el curs 20-21 s’ha celebrat la segona edició. Està liderat des de l’Institut Eugeni d’Ors i obert a la participació de l’alumnat dels centres educatius de Cicles Formatius de Vilafranca del Penedès.  Enguany també hi ha participat l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

En aquest esdeveniment hi participa l'Ajuntament de Vilafranca, amb la participació del Servei d’Educació i el servei de Promoció Econòmica, també hi participen la Jove Cambra Internacional de Catalunya i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

Agraïm la participació de les empreses del territori que han aportat els seus reptes sense les quals aquest projecte no seria possible. En l'edició del curs 19-20: XTA-Xarxa de Telecomunicacions Alternatives, la cooperativa ACTUA i els celler Miquel Torres i en l'edició d'aquest curs 20-21, el grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem, l’empresa de cartró ondulat i embalatges ONDUNOVA dels Monjos i el servei de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca.

Des de l'Ajuntament volem agrair i felicitar l'esforç i la dedicació de l’alumnat i el professorat implicat en aquesta iniciativa d'èxit. De ben segur que aquest reconeixement ens ajuda a seguir fent moltes més edicions i consolidar el concurs com un referent d’emprenedoria en el nostre territori.