Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Jornades de portes obertes i preinscripció al curs 2023-2024 a les llars d'infants municipals de Vilafranca del Penedès

19 de abril de 2023

El dies 24, 25, 26 i 27 d’abril hi han previstes Jornades de portes obertes a les quatre Llars Municipals d’Infants de Vilafranca.

Es faran els matins de 9.30 a 11.30h, a totes les llars, i a les tardes de 15 a 17h, cada dia a una llar diferent:

  • Dilluns 24 d'abril, de 15h a 17h, a la llar Lola Anglada
  • Dimarts 25 d'abril, de 15h a 17h, a la llar L’Enxaneta
  • Dimecres 26 d'abril, de 15h a 17h, a la llar El Parquet
  • Dijous 27 d'abril, de 15h a 17h, a la llar Sol Solet

En les jornades s’informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d’infants, el projecte educatiu, el procés de preinscripció i es podran resoldre tots aquells dubtes  i inquietuds amb les directores de les llars d’infants.

Les llars municipals d’infants són serveis que, a banda de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, refermen la importància que aquesta etapa té en el desenvolupament dels nens i nenes. Per això, els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant, les seves ganes naturals d’aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Període de preinscripció

Les quatre llars municipals d’infants són l'Enxaneta, la Lola Anglada, el Parquet i el Sol Solet. El període de preinscripció a les llars pel curs 2023-2024 serà del 8 al 19 de maig, ambdós inclosos. La presentació de la sol·licitud serà en format telemàtic a través de la seu electrònica de la web municipal, www.vilafranca.cat i s’activarà el dia d’inici de la preinscripció.

Per  resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 938920766, per correu electrònic a l’adreça [email protected] i/o de manera presencial a les oficines situades a l’edifici de l’Enològica, c/ Amàlia Soler, 29.

Es poden preinscriure a totes les llars d'infants municipals els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2022. A més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 17 de maig de 2023.