Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Finalitza el servei per felicitar l’aniversari als infants que han fet anys durant el confinament

01 de juliol de 2020

A partir d’avui dimarts 2 de juny es posa fi al servei endegat per l’’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Penedès Televisió, per felicitar d’una forma especial a aquells infants que han fet anys durant les setmanes que ha durat el confinament amb motiu del Coronavirus.

L’entrada de l’Alt Penedès en fase 2 de desconfinament, que ja permet les trobades de fins a 15 persones persones no convivents en un mateix domicili, ha comportat la fi d’aquesta iniciativa que es va crear com una eina per fer front a la distància que comportava el confinament. 

L’Ajuntament de Vilafranca i PTV agraeixen a totes aquelles famílies que han fet ús d’aquest servei tan especial durant totes aquestes setmanes i feliciten els infants pel seu comportament exemplar durant aquest llarg període.