Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Exhaurides les localitats per al Concert per a nadons: Clàssica de tots els temps d'aquest diumenge a l’Auditori Municipal

10 de abril de 2018


Aquest diumenge 15 d’abril, a les 10,30 i a les 12h, continua la programació familiar a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb el Concert per a nadons: Clàssica de tots els temps, amb Paulo Lameiro

La companyia Musicalmente ens acompanyarà a fer un viatge per la música clàssica fins a l’actualitat acompanyats per un munt d’instruments. Saxòfons, clarinets, acordions, didjeridús i berimbaus convidaran els més menuts a compartir emocions, picar de mans i deixar-se portar per la música.

Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director pioner en el domini de les arts escèniques per a la primera infància. És el fundador de l’Escola d’Arts SAMP, on actualment desenvolupa diversos programes de pedagogia musical amb infants i persones en risc d’exclusió social.

 

Accessibilitat