Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Portes obertes

Reunió informativa telemàtica: Dimecres 14 d’ abril a les 18 h, a través de la plataforma Zoom. 

En aquesta sessió oberta a totes les famílies interessades, s'informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d'infants i el procés de preinscripció. Les famílies podran resoldre els dubtes i inquietuds amb les directores de les llars d'infants.

La sessió telemàtica es farà a través de la plataforma ZOOM.

Per apuntar-se en aquesta reunió telemàtica, des del  6 fins al 13 d'abril heu d'enviar un correu electrònic, indicant el vostre nom i cognoms, a la següent adreça:  educacio@vilafranca.org

El dia 14 d'abril rebreu un correu amb l'enllaç a la reunió.

Sessions presencials

En cas de no poder accedir a la sessió informativa telemàtica, excepcionalment s'oferirà una sessió presencial a cada llar d'infants per resoldre dubtes, en trobades a l'exterior, sense entrar a l'interior de l'edifici, en grups de màxim 10 persones i sempre amb cita prèvia.  Al ser l'aforament limitat, només es podrà apuntar una persona per família. Us podeu apuntar des del 6 fins el 15 d'abril en el següent enllaç:

https://entrades.vilafranca.cat/esdeveniments/Portes-obertes-llars-d-infants/230

Accessibilitat