Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Enquesta Educació

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca realitza un estudi sobre el jovent de la vila que va néixer l’any 2005, amb l’objectiu de conèixer quina és la seva situació actual i motivacions pel que fa als estudis. La intenció es conèixer de primera mà les seves impressions, saber quines expectatives té de cara al curs vinent, detectar dificultats en les transicions acadèmiques, etc. Aquesta informació és molt útil per poder plantejar solucions a les diferents necessitats que puguem detectar.

Per això, si vau nèixer l’any 2005 us proposem que contesteu l’enquesta que trobareu a continuació. És una enquesta que es completa en aproximadament cinc minuts i que s’ha de respondre una sola vegada.

Per a qualsevol dubte sobre l'enquesta podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça ycarrion@vilafranca.org o trucar-nos al telèfon 660092084.

D'altra banda, us informem que si necessiteu orientació acadèmica i professional us podem ajudar a través del nostre servei d’orientació en el qual treballem per poder donar assessorament en matèria d’educació reglada i no reglada i per a ensenyaments obligatoris i postobligatoris. Us podem atendre a l'Oficina Municipal d'Escolarització, al carrer Santa Maria 2, 1r pis, o als telèfons 938920766 o 938920358.

Accessibilitat