Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Enquesta Educació

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca realitza un estudi sobre el jovent de la vila que va néixer l’any 2003.
L’objectiu d’aquest estudi és conèixer què està estudiant, quines són les seves expectatives acadèmiques i laborals, detectar possibles dificultats en les transicions acadèmiques, etc.
I també saber de primera mà quina valoració fan aquests joves de la seva experiència d’estudiants fins al moment actual.

Per tant, si heu nascut l’any 2003 us demanem que contesteu l’enquesta que trobareu a continuació.
Es completa en aproximadament set minuts i s’ha de respondre una sola vegada.

Per a qualsevol dubte sobre l'enquesta podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça ycarrion@vilafranca.org o trucar-nos al telèfon 660 092 084.

D'altra banda, us informem que si necessiteu orientació acadèmica i professional, us podem ajudar a través del nostre servei d’orientació en el qual treballem per poder donar assessorament en matèria d’educació reglada i no reglada. Us podem atendre als telèfons 93 892 07 66 o 93 892 03 58.

Per acabar, us informem que de conformitat amb el reglament UE 2016/679 de 27 d’abril de 2016 i amb la llei orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, l’Ajuntament de Vilafranca garanteix que les dades personals fetes constar en aquest document seran tractades d’acord amb la llei i en condicions de seguretat i emprades per a les relacions de l’Ajuntament amb la persona interessada. No seran cedides a tercers tret de consentiment exprés o de previsió legal.

Accessibilitat