Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Ofertes de Treball i Convocatòries

NOVA Borsa de Professors/es de l'Escola de Música^

Convocatòria per a la selecció per Concurs de mèrits, amb Prova Selectiva/Entrevista d'una Borsa de Professors/es de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, amb seu a Vilafranca del Penedès (Ref. IMF M 20180505).

  • Termini de presentació d'instàncies: el dia 18 de juny de 2018: FINALITZAT.
  • Consulta les Bases (document pdf).
  • Consulta la Llista d'Admesos/es (document pdf).
  • Consulta el Resultat de la selecció, especialitat VIOLÍ, que forma la vigent Borsa de Professors/es (document pdf).

Professor/a de CFGM i CFGS de la família de Joieria Artística de l'Escola d'Art Arsenal^

Convocatòria per a la selecció per Concurs de mèrits, amb Prova pràctica i Entrevista d'un/a Professor/a de CFGM i CFGS de la família de Joieria Artística de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, de l'Institut Municipal de Formació, amb seu a Vilafranca del Penedès.

Ref. IMF A 20171004

Borsa de Professors/es de l'Escola de Música^

Convocatòria per a la selecció per Concurs de mèrits, amb Prova pràctica i Entrevista d'una Borsa de Professors/es de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, amb seu a Vilafranca del Penedès.  (Ref. IMF M 00 20160705)

  • Termini de presentació d'instàncies: 16 d'agost de 2016 FINALITZAT.
     
  • Consulta les Bases (document pdf) i els Resultat de la selecció, per especialitats, que forma la vigent Borsa de Professors/es (document pdf).

Professor/a de CFGM i CFGS de la família de Comunicació Gràfica i Audiovisual de l'Escola d'Art Arsenal^

Convocatòria per a la selecció per Concurs de mèrits, amb Prova pràctica i Entrevista d'un/a Professor/a de CFGM i CFGS de la família de Comunicació Gràfica i Audiovisual de l'Escola Municipal d'Art Arsenal, de l'Institut Municipal de Formació, amb seu a Vilafranca del Penedès.

Ref. IMF A 20170707