Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

Passeig pel camí del vi

Dates i lloc: 

Quan vulguis.
Circuit del Camí del Vi.

Horari: 

Quan vulguis.

Organització i contacte: 

Turisme Vilafranca.

Un sender que convida a passejar entre la ciutat i el camp. Un recorregut senzill que permet, gràcies a les diferents estacions que hi ha pel camí, experimentar amb els sentits el món de la vinya i el vi.

Pots descarregar-te el Joc de les estacions per fer durant al recorregut!

Amb aquesta activitat tu o la teva família podeu segellar el passaport amb un dibuix, un gomet o de la manera que vulgueu. Pren el comandament de la teva nau!

El Camí del Vi o Winewalk, és un sender que convida a passejar entre la ciutat i el camp. Un recorregut senzill que permet, gràcies a les diferents estacions que hi ha pel camí, experimentar amb els sentits el món de la vinya i el vi.

Un itinerari que ens parla del pas del temps lligat als homes i a la natura.

El recorregut s’inicia en l’Oficina de Turisme i transcorre durant 3,5 km fins a la Torre de les Aigües, descobrint pel camí 8 estacions.

Accessibilitat: Ruta accessible
Dificultat ruta: Baixa
Longitud: 3.50 km
Temps aproximat: 3 h.

Perfils: 

  • En família
  • Grups
  • Gent gran
  • Escoles

Documents relacionats


Accessibilitat