Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Acte d'agenda

dimecres01març '23

MÒMIES

Dates i lloc: 

01 de març. Cine kubrik 

Horari: 

17:30 Cineclub Vilafranca projecte el proper 1 de març la pel·lícula MÒMIES, dels creadors de Tadeo Jones. Es projectarà en dues sessions: a les 17.30 en versió doblada al català i a les 19.30 en versió original en castellà.

Organització i contacte: 

Cineclub Vilfranca

Sessió de cinema familiar

Porta el teu passaport Edunauta i et posarem el segell.

La nova comèdia familiar d'aventures dels creadors de Tadeu Jones A la ciutat de les Mòmies, per mandat imperial, la Princesa Nefer ha de casar-se amb Thut. Encara que cap dels dos desitja el matrimoni, els designis dels déus són irrevocables. Però sembla que els plans de casament s'endarreriran, ja que l'arqueòleg anglès Lord Carnaby, entra a la piràmide i roba l'anell de prometatge. Per a recuperar la joia, la parella haurà d'envair el món dels humans a fi de recuperar el seu anell i poder casar-se. Dirigida per Juan Jesús García Galocha, que debuta com a director després del seu treball com a director d'art en la saga Tadeu Jones, Momias és una pel·lícula plena d'humor i aventures, una aventura familiar romàntica, amb un toc musical que recorda les pel·lícules animades tradicionals però amb una estètica actual.

El preu de l'entrada normal és de 3,90 (dimecres de cine) però per a tots els nens i les nenes que presentin a taquilla el passaport edunauta tindrà un preu especial de 3 euros.