Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats sempre pels canals web i xarxes socials de fonts oficials i fiables, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

Itinerari entre vinyes

Dates i lloc: 

Camí de Pacs / Balcó de les Clotes.

Horari: 

Quan vulguis.

Organització i contacte: 

Servei de Medi Ambient.
Turisme Vilafranca.

Aquesta passejada guiada mostra com han evolucionat els ceps i els raïms de diferents varietats presents i quines pràctiques es requereixen per a obtenir un raïm madur de qualitat.

Accedeix a mediambient.vilafranca.cat/entorn/passejades.

Amb aquesta activitats tu o la teva família podeu segellar el passaport amb un dibuix, un gomet o de la manera que vulgueu. Sigues tu qui pren el comandament de la teva nau!

Entre la vila i la muntanya de Sant Pau s’estén un espai agrícola que passejant pels camins que el creuen i gràcies a uns panells informatius ens permeten conèixer el món de la vinya, el seu conreu, el seu cicle, i les seves varietats com parellada, sumoll... Però a més trobarem marges de pedra seca, o ens envairan olors com el de la farigola i el romaní. Un passeig entre vinyes, un passeig per la natura.


Accessibilitat